Szponzorok
avagy ez itt a szponzorok megjelenésének helyeAz EU-FOLIATECH műhely fő terméke a Llumar síküveg-fólia.
A cég által forgalmazott fóliák bármilyen üvegfelületen betörés-, hő-, betekintés-, UV- és fényvédelmet nyújtanak.
Köszönet a fóliázásért!

EU-FOLIATECH
További infók a weblapon:
http://www.eufoliatech.com
A domaint és tárhelyet a TBB Design biztosítja számomra.
Köszönet a webhostingért!

TBB Design
További infók a weblapon:
http://www.tbbdesign.huTisztelt Érdeklődő!

Magyarországon már több mint 10 éve rendeznek Gyorsulási Versenyeket.
Az eltelt bő egy évtized alatt a sportág nagyon sokat fejlődött, a kezdeti amatőr versenyeket évről-évre egyre jobban felváltja egy ún. profi szemléletű versenyzési forma. Az évek során kialakított komoly szabályrendszereknek köszönhetően egyre felkészültebb profi pilóták, egyre komolyabb versenyautók és szponzorok segítette versenycsapatok vesznek részt a viadalokon.
A gyorsulási futamok népszerűségét bizonyítja, hogy több színvonalas gyorsulási versenysorozat indul évről-évre, amelyeket több ezer néző kíséri figyelemmel a helyszíneken és amelyekről több országos médiában is láthatunk már rendszeresen beszámolókat (RTL KLUB, TV2, SPORT 1, HÍR TV). A versenyekről rendszeresen több internetes portál és országosan megjelenő újság is tudósít.A Gyorsulási Verseny drága mulattság.
A versenyeken induló több száz autó közül dobogós helyezést már csak komoly szaktudással megépített és rendszeresen szervízelt versenyautóval, valamint kellő rutinnal rendelkező és felkészült pilótával lehet elérni.
Jómagam együtt nőttem fel a magyarországi Gyorsulási Versenyekkel.
Megcsapott a benzingőz szaga, megfogott a versenyek hangulata, több száz futamon vettem részt. Eleinte csak hobbi szinten a magam szórakoztatása céljából jártam ki a versenyekre, majd később ez már szenvedélyemmé vált.
Lehetőségeimet figyelembe véve a legkisebb köbcentiméteres, ámde annál népesebb kategóriában próbálok a versenyeken helytállni egy Skoda 120 típusú autóval. A versenyautó neve: RAPTOR. A versenyeken induló összes autó 50%-a az én 1600 köbcentiméter alatti kategóriámban áll rajthoz, ennek megfelelően nálunk van a legélesebb és legszorosabb küzdelem a dobogós helyekért.
Büszkén jelenthetem ki, hogy kategóriájában Skoda Raptor a legismertebb és talán a legnagyobb szurkolótáborral rendelkező versenyautó.

Skoda Raptor

Néhány szóban a közelmúltról:
2003-ban először kerültek elérhető közelségbe a dobogós helyezések.
2004-ben az új versenyautó debütálásakor megszereztem életem első győzelmét, amelyet a szezon végén további sikerek követtek.
2005-ben két versenysorozatban indultam és versenyeztem végig a szezont (Müller Art Gyorsulási Futam, Rábaring KIA Gyorsulási Verseny). Az évad során minden versenyen ott voltam az első helyért folyó küzdelemben, több győzelmet és dobogós helyezést sikerült elérni. A versenyautó folyamatos fejlesztésének hála, az összetett pontversenyekben első illetve második helyezést értem el.
A 2005-ben családi összefogással kialakult egy olyan szervízháttér, amelynek segítségével folyamatosan tudtuk biztosítani az autó szervízelését.
2006-ban kellő mértékű szponzori támogatás hiányában a fejlesztések nélküli előző évi autóval versenyeztem végig a szezont, két versenysorozatban indultam (Dragracing Gyorsulási OB, Hungaroring MNASZ Gyorsulási Trófea). Az előző évi győzelmek ugyan elmaradtak, de a kocsi megbízhatóságának köszönhetően végül az összetett pontversenyekben harmadik illetve második helyezést értem el. Terveink szerint 2007-ben is lehetőség nyílik majd a profi gyorsulási ligában történő tisztes helytállásra, remélhetőleg a már új feljesztésű versenyautóval!
2007-ben két versenysorozatban indultam (Futam.hu MGYSZ Országos Bajnokság, Dragracing Versenysorozat). A kocsi megbízhatóságának köszönhetően végül az összetett pontversenyekben az első illetve második helyezést értem el. Az Országos Bajnokság első helyével bekerültem Magyarország első Nemzeti Válogatott keretébe, amely lehetőséget biztosított a 2008-as évben az MGYSZ profi gyorsulási ligában keretében hazai, illetve nemzetközi versenyeken (King of Europe, EESLC) történő részvételre.
2008-ban a magyar gyorsulási sportág első nemzeti válogatottjának tagjaként a Magyar Gyorsulási Szövetség által kiírt Országos Bajnokság versenysorozatán, a Nyugat-Dunántúli Regionális Bajnokság versenyein, valamint a Magyarországon megrendezett East European Street Legal Challenge futamon indultam. Az Országos Bajnokságban végül az összetett pontversenyekben a harmadik helyezést értem el.
2010-ben a Magyar Gyorsulási Szövetség Országos Bajnokság versenysorozatán, valamint néhány MNASZ OB futamon indultam. Az MGYSZ Országos Bajnokságban végül az összetett pontversenyben második helyezését értem el.
2011-ben a Magyar Gyorsulási Szövetség Országos Bajnokság versenysorozatán, valamint a WestDragRace Gyorsulási Versenysorozaton indultam. Az MGYSZ Országos Bajnokságban végül az összetett pontversenyben második, míg a WestSragRace sorozatban a harmadik helyezését értem el.

Valamennyi versenysorozat összesített éves pontversenyében az elmúlt nyolc év során folyamatosan a dobogós helyeken végeztem!
Hasonló szépeket tervezük 2012-ben is! ;-)Várjuk további támogatók jelentkezését

Tisztelettel várjuk olyan szponzorok és támogatók jelentkezését, akik fantáziát látnak az önálló gyorsulási sportág nyújtotta lehetőségekben, akik támogatni tudják céljainkat a versenyzéssel, illetve a további műszaki fejlesztésekkel kapcsolatosan. Terveink megvalósításában bármilyen anyagi jellegű, illetve természetbeni segítséget köszönettel és szívesen fogadunk.

Szponzoraink részére biztosítani tudjuk évi 10-15 alkalommal Gyorsulási Versenyeken történő megjelenésünket, az előző évek eredményei alapján a versenyeken várhatóan ismét dobogós helyezéseket tudunk majd elérni.

A szponzori támogatás mértékétől függően szerződésben tudjuk vállalni matrica elhelyezését az autó felületén, kiemelt helyen történő megjelenést az internetes honlapunkon, a szponzor médiaszereplések alkalmával történő népszerűsítését.


Elérhetőség: Varga Péter
Telefon: 06-30/291-1775
Email: varga.peter@skodaraptor.huAz elmúlt évek sikerei:
2003. Hungaroring G1 Gyorsulási Versenysorozat A2 kategória
összetett pontverseny második hely.

2004. Hungaroring EVO Gyorsulási Versenysorozat A2 kategória
összetett pontverseny harmadik hely. (fél szezon)

2005. Rábaring KIA Gyorsulási Versenysorozat A1 kategória
összetett pontverseny második hely.

2005. Müller Art Gyorsulási Futam Versenysorozat A1 kategória
összetett pontverseny első hely.

2006. Hungaroring MNASZ Gyorsulási Trófea Versenysorozat A2 kategória
összetett pontverseny második hely. (fél szezon)

2006. Dragracing Gyorsulási OB Versenysorozat A1 kategória
összetett pontverseny harmadik hely.

2007. Dragracing Versenysorozat A1 kategória
összetett pontverseny második hely.

2007. Futam Versenysorozat A1 kategória
összetett pontverseny első hely.


2008. MGYSZ Országos Bajnokság A1 kategória
összetett pontverseny harmadik hely.

2010. Magyar Gyorsulási Szövetség OB versenysorozat P1 kategória
összetett pontverseny második hely.
2011. Magyar Gyorsulási Szövetség OB versenysorozat P1 kategória
összetett pontverseny második hely.
2011. WestDragRace Gyorsulási Versenysorozat A2 kategória
összetett pontverseny harmadik hely.


2005-ben nyert serlegek
Visszalépés egy oldallal